Kamperen in Westerwolde - Camping Roelage Westerwolde

Ons verhaal

Ons verhaal - Camping Roelage Westerwolde

Hoe het allemaal begon !!

Sinds eind 2016 zijn wij (Marleen Platen-Buurman, Bertran Platen en onze kinderen Fréderique, Gerben en Huub) trotse eigenaar van camping Roelage. Wij hebben de camping destijds "per ongeluk" gekocht. Eigenlijk waren er helemaal geen verhuisplannen, maar we vonden het altijd leuk om op regenachtige dagen op Funda rond te kijken. Toen zagen we dit prachtig plekje te koop staan. Voor de bezichtiging waren wij helemaal niet van plan om de camping voor te zetten, maar als je zo'n mooie plek krijgt aangeboden, dan kun je toch niet anders dan dit voortzetten. Tot op heden hebben we hier dan ook nog geen moment spijt van gehad. We zijn inmiddels al enkele jaren bezig om de camping naar onze smaak aan te passen. Zo hebben wij 2 wijnvaten geplaatst, de speeltuin aangepast, een nieuwe receptie geplaatst, vuurplaatsen aangelegd en een binnentrampoline geplaatst.

Ik zal even beginnen met het voorstellen van onze familie:

Marleen
Dit ben ik zelf. Mij zul je ook het meeste op de camping tegen komen. Vroeger wilde ik altijd al graag de hogere hotelschool doen, maar ben uiteindelijk in het verzekeringswezen beland. Daarna heb ik nog enkele jaren de administratie gedaan voor Platen Duurzame Technieken (dit doe ik momenteel nog steeds, maar niet meer zo veel als eerder). Op dit moment werk ik full-time op de camping. Het contact met de gasten geeft mij zoveel plezier en energie, dat ik hier nog lang mee door hoop te gaan.

Bertran
Dit is mijn man, Hij heeft een eigen zaak in duurzame energie-oplossingen (zonnepanelen, zonneboilers ed), Platen Duurzame Technieken. Op de camping kunt u dit ook terug zien (zonnecollectoren op het toiletgebouw, zonnepalenelen op de schuur). Op de camping doet hij het groot onderhoud. Bertran is in zijn vrije tijd voorzitter van de 2cv-club. Mocht u een keertje in een Eendje of Mahari willen rijden, dan is dit altijd te regelen.

Fréderique
Dit is onze oudste dochter. Inmiddels een echte puber. Zij wil later graag voor de klas staan en vindt het dan ook geweldig om in de zomermaanden de kinderen op de camping te vermaken.

Gerben
Onze middelste. Hij vindt het vooral fijn om de kinderen uitleg te geven over de skelters. En dan natuurlijk ook zelf mee te spelen.

Huub
Onze Huub is de jongste van het drietal. Hem zult u vaak samen met Gerben zien spelen.

Naast ons gezin wonen er natuurlijk ook diverse boerderijdieren op de camping. Voor de camping hebben wij een dierenweide met daarin de volgende dieren: geiten, schapen, kippen en shetlanders. Onze poezen houden u op de camping gezelschap. Als u geluk hebt, kunt u vanaf uw kampeerplek de eekhoorntjes in de bomen zien spelen en de herten uit het bos zien komen.

wij hopen u spoedig te mogen begroeten op Camping Roelage in het prachtige Westerwolde !

Ons verhaal - Camping Roelage Westerwolde
Ons verhaal - Camping Roelage Westerwolde
Ons verhaal - Camping Roelage Westerwolde
Ons verhaal - Camping Roelage Westerwolde

Nachtrichten

Alle anzeigen
 • Gratis gebruik kano / kajak

  Vanaf nu is het mogelijk om Westerwolde vanaf het water te bekijken. Wij beschikken over meerdere kano's / kajakken. Deze zijn door campinggasten gratis te gebruiken !... Weiter lesen

 • Glazen huis opnieuw ingericht - Camping Roelage Westerwolde
  Glazen huis opnieuw ingericht

  Ons glazen huis heeft een opknap beurt gehad. Een nieuwe indeling, andere meubels, en natuurlijk een verfje. Ook hebben we nu een AED in ons glazen huis hangen.... Weiter lesen

 • Airbnb - Camping Roelage Westerwolde
  Airbnb

  Onze wijnvaten zijn vanaf nu ook via Airbnb te boeken... Weiter lesen

 • Es gibt keine geplante Aktivität zu diesem Moment.

Photoimpression