Kamperen in Westerwolde - Camping Roelage Westerwolde

Ons verhaal

Ons verhaal - Camping Roelage Westerwolde

Op deze pagina vertellen we ons verhaal over Camping Roelage.

Sinds eind 2016 zijn wij (Marleen Platen-Buurman, Bertran Platen en onze kinderen Fréderique, Gerben en Huub) trotse eigenaar van camping Roelage.

Even voorstellen:

Marleen, dan ben ik zelf, en ik ben de gastvrouw van de camping
Bertran, dat is mijn man, Hij werkt voor Platen Duurzame Technieken, ons zusterbedrijf, en daarnaast zorgt hij voor het onderhoud en natuurlijk grasmaaien e.d.
In het weekend is Bertran tevens molenaar en draait op verschillende molens in de omgeving. Een keertje mee naar de molen? Vraag het Bertran.
Fréderique, onze grote kleine meid. Zij wil graag alle kinderen vermaken op de camping.
Gerben, de skelter specialist. Hij laat graag alle kinderen zien hoe je goed met de skelters rondjes kunt rijden.
Huub, onze kleinste man is de persoonlijk assistent van Gerben. Meestal zullen jullie Gerben en Huub dan ook samen met de andere kinderen op de camping zien spelen.

Onze mooie Camping Roelage is ca. 20 jaar geleden ontstaan als een kleine camping, kamperen bij de boer, onder de SVR vlag. De vorige eigenaar (Gretha Mulder) heeft de camping opgezet en uitgebouwd tot wat het nu is.

Gretha heeft ons een mooie camping achter gelaten, die wij nu naar onze eigen ideeën verder willen uitbouwen. In het voorjaar van 2017 is de camping uitgebreid met een tweetal camping pods.

De winter van 2016/2017 hebben we gebruikt om een aantal aanpassingen op de camping door te voeren. Zo zijn vanaf heden honden ook toegestaan op de camping, hebben we een grote dierenweide aangelegd, is de speeltuin verplaatst en zijn er nieuwe speeltoestellen geplaatst. Tevens hebben wij de camping verduurzaamd (pelletkachel, zonnepanelen en zonneboiler).

Op elk veldje is een zandbak en een vuurplaats gemaakt.

Inmiddels is er in de recreatieruimte al een nieuwe pelletkachel geplaatst, en is ook de schotel antenne up to date gemaakt, Zo kunnen de kinderen tv kijken als het een keer een dag regent.

Meer dan kamperen alleen, dat is onze nieuwe slogan. In het kort komt het er op neer dat in principe alles kan bij ons op het terrein, mits in overleg natuurlijk. Ook staan we open voor alle suggesties e.d.
Wilt u een teambuilding doen in ons bos, of een clubweekend, alles kan.

De gastvrijheid van Gretha zal natuurlijk op de camping blijven. Wat u ook terug vindt in het kopje koffie bij aankomst. Eerst even rustig zitten, en dan de tent opzetten is toch veel leuker.

We hopen u gauw als gast te mogen verwelkomen op onze mooie camping in zuid oost Groningen.

Ons verhaal - Camping Roelage Westerwolde
Ons verhaal - Camping Roelage Westerwolde
Ons verhaal - Camping Roelage Westerwolde
Ons verhaal - Camping Roelage Westerwolde

Nachtrichten

Alle anzeigen
 • Glazen huis opnieuw ingericht - Camping Roelage Westerwolde
  Glazen huis opnieuw ingericht

  Ons glazen huis heeft een opknap beurt gehad. Een nieuwe indeling, andere meubels, en natuurlijk een verfje. Ook hebben we nu een AED in ons glazen huis hangen.... Weiter lesen

 • Airbnb - Camping Roelage Westerwolde
  Airbnb

  Onze wijnvaten zijn vanaf nu ook via Airbnb te boeken... Weiter lesen

 • Es gibt keine geplante Aktivität zu diesem Moment.

Photoimpression