Bekijk wat er mogelijk is! - Camping Roelage Westerwolde

Welkom in een stukje Frankrijk, in het zuidelijkste puntje van Groningen, tussen Drenthe en Duitsland een bijzonder gebied met veel bossen en natuur, wat u gezien moet hebben.
Camping Roelage is meer dan kamperen alleen. Of u voor de natuur en rust komt of samen met de kinderen op zoek bent naar een leuke kindercamping, bij ons vindt u de ideale mix. Door een goede scheiding van de veldjes voelt iedereen zich bij ons thuis.
Graag verwelkomen wij u als gast op onze camping.
Klik hier voor de plattegrond

Kamperen in Westerwolde op Camping Roelage

Kamperen in Westerwolde op Camping Roelage - Camping Roelage Westerwolde

Hallo, mijn naam is Marleen Platen-Buurman. Ik leid u graag rond over onze mooie kleinschalige gezinscamping.

Camping Roelage ligt in het mooie landelijke Westerwolde in het zuidelijkste puntje van Groningen, vaak gezien als een stukje Drenthe in Groningen. Maar dan met het weidse mooie vergezichten van Groningen en de bossen van Drenthe. De camping is gelegen aan vis- en vaarwater. Onze camping is ooit begonnen als kamperen bij de boer, maar inmiddels zijn we gegroeid naar kleinschalig recreëren in de natuur met boerderijdieren als onze geiten, schapen, pony's kippen en konijnen en de onze poezen, die altijd wel geaaid willen worden. Samen met de "boer" voeren is voor vele kinderen het hoogtepunt van de dag.
Achter de camping hebben we een eigen speelbos voorzien van wandelpaden en een vijverpartij met speelstrand. In de omgeving van de camping zijn meerdere wandel- en fietsroutes. Ook zijn leuke uitstapjes als Vestingstadje Bourtange dichtbij. Ook de natuurliefhebber komt hier volledig aan zijn trekken, de reeën lopen letterlijk over de camping. U kunt hier genieten van de vele soorten planten en dieren. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig met diverse speelattributen en binnen is er een trampoline. Tevens bevindt zich op elke veld een zandbak en vuurplaats.
En regent het een keer, dan hebben wij de kindvriendelijke, gezellige recreatieruimte met veel spelletjes, boeken en natuurlijk een TV met kinderzenders. De recreatieruimte is uiteraard duurzaam verwarmd, wel zo prettig als het een dag wat kouder is.

Nachtrichten

Alle anzeigen
 • Gratis gebruik kano / kajak

  Vanaf nu is het mogelijk om Westerwolde vanaf het water te bekijken. Wij beschikken over meerdere kano's / kajakken. Deze zijn door campinggasten gratis te gebruiken !... Weiter lesen

 • Glazen huis opnieuw ingericht - Camping Roelage Westerwolde
  Glazen huis opnieuw ingericht

  Ons glazen huis heeft een opknap beurt gehad. Een nieuwe indeling, andere meubels, en natuurlijk een verfje. Ook hebben we nu een AED in ons glazen huis hangen.... Weiter lesen

 • Airbnb - Camping Roelage Westerwolde
  Airbnb

  Onze wijnvaten zijn vanaf nu ook via Airbnb te boeken... Weiter lesen

 • Es gibt keine geplante Aktivität zu diesem Moment.

Photoimpression